Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  dove, оні заєбалі, Мика Ньютон

lana  05.05.2008 10:28:40

Травень. Пікнік. Шашлики.

Травень - час пікніків. Така вже традиція склалася, що у перші дні цього місяця ми з родиною обов'язково виїжджаємо на природу, на берег річки, розбиваємо табір і готуємо шашлик на багатті. Одне тільки слово "пікнік" викликає чимало приємних асоціацій. Уява малює звичну картину: багаття ніжно потріскує, димок від підсмаженого м'яса в'ється над розпеченим вугіллям. Найактивніша частина компанії збирає дрова, поки решта викладає припаси і нарізає овочі. А від смачно приготованого шашлику навряд чи відтягнеш за вуха:)

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Пропоную до уваги такий рецепт шашлика:
Потрібно: 1,5 кг мякоті яловичини; 0,5 кг цибулі; 1 л кефіру; приправа для шашлику.
click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Приготування: 1. М'ясо порізати невеликими шматочками, додати приправу. Ретельно перемішати. 2. Цибульку нарізати кільцями й добре перемішати з м'ясом. Залити кефіром і поставити на ніч у холодне місце. 3. Насадити м'ясо на шампури, чергуючи з цибулею. Смажити шашлики над вугіллям, як звичайно. Смачного!
Комментариев: 58

контрольное число

теперь буду знать..чесно говоря папа резал мясо, и я не знаю из какой части тело оно

spacer 10

ошеек это самая нежная часть,потом лопатка,это в любом мясе

spacer 20

ок! А сам ты часто готовишь шашлык?

spacer 10

я почему знаю,просто мне в турции показывали как они делают,почти так-же как и ты,толбко в винном расоле

spacer 20

да, в вине он слаще получается и имеет какой-то оссобеный вкус...а еще знаю шашлыки поливают пивом

spacer 20

да и довольно давно,раньше лет пять назад мы всегда на Пасху ходили на шашалыки,а потом отказался уж очень тяжело сразу после поста такая трапеза,а в другое время всегда пожалуйста

spacer 30

ага, это довольно тяжело для желудка

У меня отпуск!!!!!

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Мои фотоальбомы

Путешествуй с нами ;))

Метки

Календарь
Август
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опрос

Как Вы относитесь к смене аватара ваших френдов?

Hiblogger
12012008_1_08_45_0_15_0_Hcde020d5c1-20f2f3f1-f3fef1fc-20f3e6e5-2e2e2e__.gif

Опрос

Как ты обычно празднуешь свой день рождения: